SOFT-AIR TEKNOLOGIA

MEPHISTO-kenkien erinomaisen mukavuuden salaisuus piilee innovatiivisessa teknologiassa: erittäin pehmeä ja pysyvästi joustava SOFT-AIR -välipohja vähentää kävelyn aiheuttamat iskut minimiin. Siksi nivelet, välilevyt ja selkäranka rasittuvat vähemmän. Kävelet kuin paksulla, pehmeällä matolla ja tunnet itsesi hyväkuntoiseksi vielä tuntien jälkeenkin. Väsyneet jalat ovat menneisyyttä…

LEMPEÄ KÄVELY

Ihmisen jalka on anatomisesti ja toiminnallisesti hyvin monimutkainen jotta se sopii pystyasennossa kävelyyn. Neljännes ihmiskehon noin 220 luusta sijaitsee jaloissa. Suojellakseen jalkaterän alueita, jotka ovat erityisen herkkiä päivittäisen kengillä kävelyn aiheuttamalle rasitukselle, MEPHISTO on varustanut jokaisen mallin SOFT-AIR -teknologialla, jolle on myönnetty kansainvälisesti rekisteröity patentti.

ILMAKIERRÄTYSJÄRJESTELMÄ

Ihmisillä on kengät jalaoissa suurimman osan päivää. Tämä johtaa monilla ihmisillä lisääntyneeseen hikoiluun – kengän sisäilmasto kärsii kasvihuoneilmiöstä: liiallinen hikoilu, sienet ja muut jalkasairaudet ovat usein seurausta näistä. SOFT-AIR -teknologia yhdessä päällisen ja vuoren aidon nahan kanssa takaa terveellisen mukavuuden kaikissa olosuhteissa.

VÄSYMÄTTÖMÄT JALAT

Kävelyyn liittyvät iskut ovat rasitus koko keholle. Kovilla lattioilla kävely altistaa nivelet, välilevyt ja selkärangan näille rasituksille. MEPHISTON erityiset iskunvaimentimet kantapäissä ja pehmeä, iskuja vaimentava SOFT-AIR -välipohja, joka on integroitu kaikkiin MEPHISTO-kenkiin ja -sandaaleihin, vähentää iskut minimiin.